Reading

Overleden dierbaren

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Het rouwen is een groot proces. Soms is dat plotseling bijvoorbeeld door ziekte of zelfdoding, waardoor je niet meer afscheid kunt nemen. Een nabestaande kan dan nog met veel vragen zitten. Of misschien heeft de overledene nog een boodschap voor jou en je familie.

Onze overleden dierbaren gebruiken vaak tekens om onze aandacht te trekken of om je een boodschap door te geven. Misschien gebeuren er vreemde dingen in je huis, bijvoorbeeld een lamp die aan en uit gaat.

Wat kan ik voor je doen?

Als medium kan ik contact maken met overledenen o.a. door het kanaal te openen en de energie te voelen waardoor ik voel, zie en hoor wat de overledenen doorgeeft. Alles is uit vrije wil.

Vaak is de overledene al aanwezig en soms duurt het even. Het kan ook zijn dat de overledene niet doorkomt maar wel iemand anders van familie. Voor een reading heb ik geen informatie nodig om zo zuiver mogelijk te werken. voor de afspraak meenemen een foto  waar de overledene alleen op staat.

      

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?