Edelsteen readig

Edelsteen reading

 

Wil je graag weten wat er in je leven speelt ?  ,inzicht in je zelf ,of wil je ergens een bevestiging van?.

Ervaar wat de  edelstenen  je te vertellen hebben!

 

Wat is een Edelsteen reading

 

Een edelsteen reading is vergelijkbaar met een reading met kaarten.

Maar ik gebruik geen kaarten maar edelstenen.

Edelstenen hebben een fijne energie en trilling ze hebben een helende werking op lichamelijk ,psychische en energetische niveau.

In dit consult stem ik mij af op je energie en pak ik de stenen die van jou van toepassing zijn en laat ze aan je zien en vertel wat de edelstenen je vertellen .Alles is energie door de energie is er een wissel werking en zet de energie in beweging .deze energie kun je zelf soms voelen en ik voel dat ook.

De edelstenen hebben een boodschap voor je.

Aan de hand van de edelsteen wordt duidelijk waar je nu staat in je leven en wat voor invloed het verleden heeft mee gespeeld.  Het geeft je ondersteuning in je toekomst en welke volgende stap je kunt maken.

 Je krijgt echt een steuntje in de rug om dat gene te doen wat je misschien al wou doen,Ben je op de goede weg of moet je een andere weg bewandelen .en waar mag je  nog aan werken.

 

Hierover gaan we in gesprek en vertel ik je wat ik ervaar.

Je krijgt hierdoor inzicht in je zelf en welke stappen je kunt nemen om te groeien ,en de energie weer kan stromen naar je doel  of missie.of  je  mag  op een andere manier met de uitdagingen in je leven omgaan.  je wilt ergens bevestiging van  of  als je op het  juiste pad zit.

Welke informatie doorkomt is voor iedereen natuurlijk anders.

Want ieder mens is uniek!

 

Wat je kunt doen om  de beste ervaring te behalen ,is je open te stellen en als je het wilt een duidelijk doel of thema te kiezen  of  je  laat  je verrassen door het open te laten, en zien wat er voor je  door mag komen.

 

 

Informatie edelsteen reading

 

Een edelsteen reading duurt ongeveer 60 minuten.

Dit doen we op afspraak met whatsapp of messenger video verbinding.

We houden een kort gesprekje of je een thema , doel, of het open wilt laten

Zorg er voor dat je dan niet gestoord kan worden, zodat we de rust en de ruimte hebben om een fijne reading te ervaren.

Na de reading neem ik een foto  van de legging en die  krijg je dan doorgestuurd.

De kosten van een edelsteen reading zijn  € 65. Vooraf betalen.

Wil je graag  edelstenen van de reading legging kopen  (Met uitzondering van mijn vaste readings edelstenen.)dan kan dat  in overleg met 10% korting.

 

Klanten: die een edelsteen reading hebben  gehad vinden het het  een bijzondere ervaring en bijzondere treffend wat er uitkomt van informatie.

Onderaan de pagina enkele ervaringen .

 

 

 

Klik op logo whatsapp om een reading te boeken.

Voorbeeld van een edelsteen reading

Voorbeeld edelstenen reading
Voorbeeld edelstenen reading
Voorbeeld van edelsteen reading

Ervaringen edelsteen readingen

Ik heb een edelsteen reading mogen ontvangen.
Sonja weet waar ze over praat, ze zegt dingen die ook echt kloppen met wat er in mijn leven speelt. De stenen die ze er bij gebruikt werken ook op energetisch niveau door.
Ze is helder en vriendelijk en belangrijk: eerlijk! Ze houdt geen informatie achter. Aanrader!


Bedankt voor de fijne reading, ik heb het  positief ervaren en begreep wat je zei. Je uitslag was perfect, de verwoording kwam goed over. En het klopte ook precies die stenen die je op pakte, en de positieve energie stroomt nu door mijn lichaam dat betekent ook dat ik het  toelaat.


Ik heb een edelsteen reading gehad van Sonja. Het voelt bij Sonja heel vertrouwd en was een hele mooie reading. Alles wat ze zei klopte precies, zo wist ze mij te vertellen waar ik over twijfel en hoe ik als persoon ben. Heel bijzonder om te mogen ervaren en ik ben er heel blij mee.
Nogmaals dank Sonja.